Fit worden met vitaliteitsprogramma

iboyatraining-logo

Op de werkvloer wordt natuurlijk veel gezeten, en het is belangrijk voor mensen dat ze beweging krijgen. Daar willen wij van Iboyatraining mee helpen, door middel van ons  vitaliteitsprogramma. Als er namelijk niet genoeg wordt gesport, hebben uw medewerkers meer kans op het krijgen van burn-outs, rugklachten, virussen en onverwachte kosten. Om gezonder te worden, zult u uw leefstijl moeten aanpassen. Zo moet je een beter voedingsschema hebben, effectiever moeten bewegen en mentale rust hebben. 

  Wij kunnen u helpen deze stappen te ondernemen, met iboya total health academy. Dit is een online lifestyle en gezondheidsprogramma, helemaal volgbaar gewoon bij jou of uw werknemer thuis. Dankzij dit programma zal uw levensstijl een stuk gezonder worden, en wordt er effectief bewogen. Hebt u nog vragen of interesse? neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. 

Online filmpjes

Het online sporten gaat gebeuren met behulp van filmpjes. Zo hebben we filmpjes die uitleggen hoe je je warming up moet doen, stretches, core oefenen, cardio oefenen en veel meer. Al deze filmpjes zijn professioneel en duidelijk opgenomen in een witte studio. Ook zijn alle filmpjes voorzien van mondelinge aanwijzingen, zodat je makkelijk weet welke spieren je moet gebruiken voor de oefening.
   Je kunt ook handige filmpjes in dit vitaliteitsprogramma vinden over de juiste voeding, en hoe je stap voor stap je voedingspatroon kunt optimaliseren. Ook kun je handige tests doen, om te kijken of bijvoorbeeld je darmen gezond zijn. Mentale rust vinden wij ook heel belangrijk, en daar kun je ook veel filmpjes over vinden.